Kamera Express

2 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Kamera Express is meer dan 1.000 m2 winkelplezier! Wij zijn dé Superstore voor al uw apparatuur en accessoires op het gebied van foto & video. Bij onze Superstores in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Zwolle en Antwerpen kunt u terecht voor een goed en vertrouwd advies. U kunt camera’s bekijken en accessoires en lenzen zelfs uitproberen op uw eigen toestel.

Groot assortiment
Ons assortiment is breed genoeg om iedereen, van amateur tot veeleisende professional, te kunnen bedienen. Mocht het voorkomen dat dat ene specifieke product niet op onze website vermeld staat, kunnen we het hoogstwaarschijnlijk wel bestellen. Stuur in dat geval even een e-mail naar info@Kamera-Express.nl en we gaan kijken wat wij voor u kunnen doen.

Tevredenheidsgarantie
Wij garanderen dat u tevreden onze winkel verlaat. Waarom we dat durven zeggen? Wij helpen u de beste keuze te maken! Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen. Deze wensen pakken we samen op waarna we een gedegen en persoonlijk advies afgeven, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Op die manier garanderen we dat u tevreden onze winkel verlaat.
Voldoet het gekochte product na aankoop tóch niet volledig aan uw wensen? Geen enkel probleem! Als u het product binnen 14 dagen terug- stuurt of brengt vergoeden wij het aankoopbedrag en mag u een ander product uitzoeken.

Minimaal 2 jaar garantie
En wist u trouwens dat wij op alle camera’s en lenzen minimaal 2 jaar garantie bieden? Bovendien heeft Kamera Express een zeer ruime collectie topoccasions, waarop wij zelfs tot maximaal 2 jaar occasiongarantie geven. Daarnaast kunt u ook uw oude apparatuur inruilen. We geven altijd een gegarandeerd bedrag voor uw oude apparatuur!

Wij delen onze kennis
In samenwerking met Kamera Express ambassadeurs, zoals Jasper Doest organiseren wij Kamera Express workshops en masterclasses. Van een complete digitale spiegelreflexcursus tot workshops reeënfotografie of meerdaagse trainingen op locatie. De cursussen worden gegeven op onze eigen Kamera Express Academie in Rotterdam of op een toepasselijke en inspirerende locatie.


Reviews

3 oktober 2018

Grote winkel met een mooi aanbod aan camera’s en accessoires!

  • Lid sinds: 31 mei 2018

31 mei 2018

Leuke camera gekocht voor de boswandelingen dit jaar.Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 FotografieIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar